neděle 19. února 2017

Nebe?

Dobrý den!
Ve čtvrtek se nám naskytla příležitost prohloubit si svoji kulturní sféru - byly jsme v divadle, konkrétně v Divadle Bolka Polívky na představení "Nebe?".
Toto představení má na svém kontě trojice hereček z divadelního spolku MALÉhRY (jejich stránky zde).
Možná budete znát jednu z jejích členek Barboru Seidlovou, která si zahrála například ve známé pohádce Lotrando a Zubejda, v legendární komedii Snowboarďáci nebo v seriálech Místo nahoře a Ohnivý kuře.

Nebe? byl velmi odlehčený a vtipný příběh na smutné téma, které zároveň vyvolávalo zamyšlení. Trojice žen různých věků a různých profesí se po dokončené sebevraždě setkává v nebi, respektive v " nebeské čekárně". Tam se odehrává celý příběh, ve kterém se postupně odhalují osudy každé z nich. Herečka Simona, učitelka Maruška i kadeřnice Ilča má každá svůj nenaplněný sen, který se jim už naplnit nikdy nepodaří. Motto celého tohoto představení zní: Přemýšleli jste někdy o sebevraždě? A co se stane, když se to stane? Třeba se nestane vůbec nic!!!

Představení se nám velmi líbilo a doporučujeme ho všem, kteří se chtějí odreagovat, zasmát se a alespoň na chvíli zapomenout na starosti všedních dní.

Zdroj obrázku: Oficiální stránky Divadla MALÉhRY


Mějte se krásně! A+P

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všech komentářů si moc vážíme a předem děkujeme.
Ale pozor! Hnusné komentáře budou bez milosti smazány!